a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Slide
  ‘’Voet-, knie-, heup- of rugklachten staan meestal niet op zichzelf,
  maar zijn het gevolg van een probleem dat zich vaak elders in het lichaam bevindt.‘’
  René Somers – (sport)podotherapeut specialist in manuele geneeskunde en podotherapie
  • GEEN SYMPTOOM-

   BESTRIJDING MAAR

   OORZAAK BEHANDELING

   
   
  • ALTIJD VERDER ZOEKEN

   ZIT IN ONS DNA

   
   
  • SNELLER EN DUURZAMER EFFECT

   DOOR COMBINATIE VAN MANUEEL, Fysio EN PODOTHERAPIE

   
   

  Blijf niet onnodig lang rondlopen met uw klachten

  Locaties in steeds meer steden

  Met haar 6 therapeuten is VoetPortaal inmiddels op ruim 7 locaties in Amsterdam, Amstelveen en Breukelen actief. U kunt dus steeds vaker ook in úw buurt geholpen worden!

  Behandeling niet ten laste van eigen risico

  De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie en fysiotherapie vanuit hun aanvullende pakketten. De kosten van podotherapie gaan daarbij niet ten laste van uw eigen risico. Kijk hier of uw aanvullende verzekering podotherapie dekt.

  U kunt snel worden geholpen

  Voor een bezoek aan de podotherapeut of fysiotherapeut heeft u geen verwijzing van uw huisarts meer nodig. U kunt rechtstreeks bij de behandelaar een afspraak maken. Bij VoetPortaal kan dat 24 uur per dag en 7 dagen per week online.

  De therapeuten van VoetPortaal zijn expert op het gebied van behandeling en voorkoming van houdings- of bewegingsklachten.

  Al onze therapeuten zijn podotherapeut en/of fysiotherapeut. Maar vanuit hun aanvullende opleiding tot Podotherapeut-Plus beseffen zij nog meer dat voet-, knie-, heup- of rugklachten meestal niet op zichzelf staan, maar het gevolg zijn van een probleem dat zich vaak elders in het lichaam bevindt. Zo heeft de voet veel invloed op de knie, heup en rug, maar ook andersom. Zij besteden dan ook veel aandacht aan het inventariseren van de klacht en proberen inzicht te krijgen waar deze nu precies vandaan komt. Door vervolgens hun kennis van biomechanica te combineren met behandeltechnieken uit podo-, fysio- en manuele therapie doen zij aan oorzaak-behandeling in plaats van symptoombestrijding. Met een sneller én duurzamer effect als resultaat.

  Waarom dan de naam “Voetportaal”? De voet is de basis van het lichaam en als deze al niet goed staat, zal de rest van het lichaam ook niet goed functioneren. Waar anderen het beoordelen van de voet meestal achterwege laten, zijn wij heel sterk in het analyseren wat de voet doet met de rest van het lichaam én vice versa.

  Patiënten beoordelen ons met een 9,4*
  (Nederlands gemiddelde: 8,6)

  ''De behandelaars hebben een groot empathisch vermogen en luisteren goed. Een dialoog is heel goed mogelijk. De wijze van omgang tussen behandelaar en cliënt en de behandelwijze is zoals ik het het liefste zie. Perfect!''

  Marjolein Verhoek
  10,0 - VoetPortaal Breukelen

  “Ik kom al jaren bij de heer Somers vanwege problemen met de stand mijn voeten. Door neuropathie zijn de zenuwen in mijn voeten beschadigd en daardoor erg gevoelig geworden en ben ik anders gaan lopen. Ik ben erg tevreden over de behandelingen bij deze podotherapeut en de heer Somers luistert goed naar mijn specifieke klachten en zorgt waar mogelijk voor oplossingen.

  René Somers
  9,3 - Voetportaal Museumkwartier Amsterdam

  *Bron: ZorgkaartNederland.nl

  ZorgkaartNederland is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

  Wij zijn er voor u!

  SAMENWERKING STAAT BIJ ONS HOOG IN HET VAANDEL, GEBRUIK MAKEN VAN ELKAARS KENNIS EN EXPERTISE IS WAAR DE PATIËNT PROFIJT VAN ZAL ONDERVINDEN.

  mkd-team-image
  René Somers
  Podotherapeut, Arts (MSK)
  mkd-team-image
  Marjolein Verhoek
  Fysiotherapeut en podoloog
  mkd-team-image
  Martin Jong
  Podotherapeut
  mkd-team-image
  Marieke Goossens
  Podotherapeut
  mkd-team-image
  Emma Loontjens
  Fysiotherapeut en podoloog
  mkd-team-image
  Bastiaan Plomp
  Register Podoloog
  Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?