a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Kinderen

  KLACHTEN BIJ KINDERVOETEN

  Kinderen groeien snel, evenals de kindervoet. In principe is groeien een pijnloos proces. Groeipijnen bestaan dan ook niet. Soms gaat groei echter wel gepaard met pijn. Uw kind klaagt dan bijvoorbeeld over pijn in de lies, knieën of hielen.

  Meestal is er in zo’n geval sprake van een “verstoring” in de lichaamsbalans van het kind. Naast het feit dat het kind pijnklachten ervaart kan het zijn dat het kind vaker valt dan leeftijdsgenootjes of blijkt het dat de onderkant van de schoenen ongelijkmatig slijten.

  Wanneer uw kind aangeeft pijnklachten te hebben in de voeten, benen of rug is dit altijd een goede reden om de podotherapeut te raadplegen.

  BEHANDELING VAN KLACHTEN BIJ KINDEREN DOOR VOETPORTAAL

  Bij de behandeling van kinderen heeft podotherapie vaak een preventief karakter. De podotherapeut kan goed inschatten wanneer iets normaal is (fysiologisch) en wanneer er een afwijking aanwezig is. Als er een afwijking -zoals een afwijkend looppatroon- aanwezig is gaan we bij VoetPortaal zoeken naar de oorzaak hiervan.

  Wanneer we de oorzaak hebben gevonden kunnen we de klacht vaak snel en doeltreffend behandelen met een combinatie van manuele therapie en (tijdelijke) correctiezolen.  De meeste pijnklachten bij kinderen zijn te verhelpen binnen enkele weken. Ze hoeven daardoor niet veel van hun sportplezier te missen.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?