a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Onze fysiotherapeuten

  Onze gemotiveerde fysiotherapeuten zijn geen gewone fysiotherapeuten. Ze werken allemaal met dezelfde holistische kijk op het menselijk bewegingsapparaat. Al onze fysiotherapeuten hebben daarnaast ook een podotherapeutische achtergrond. Zij zijn zeer gespecialiseerd in het behandelen van voet-, been- en rugklachten. De fysiotherapeuten van VoetPortaal zullen altijd opzoek gaan naar de oorzaak van uw klachten. Zo kan bijvoorbeeld de oorzaak van een knieklacht ergens anders in het lichaam gelegen zijn.

  Behandeling

  De behandeling begint altijd met een zorgvuldige analyse waar een klacht vandaan komt. De fysiotherapeutische behandeling bestaat uit actieve en persoonlijke begeleiding en advies op maat. U kunt denken aan oefentherapie, taping, manuele therapie en waar nodig correctieve zooltherapie. 

  Omdat voeten veel invloed hebben op de rest van het lichaam, zal de stand van uw voeten en uw looppatroon altijd worden meegenomen.

  Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?