a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Wat is een fysiotherapeut?

  Een fysiotherapeut behandelt mensen met lichamelijke klachten. Het gaat over het algemeen om klachten aan de gewrichten, spieren en pezen die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding of ongevallen. Een fysiotherapeut helpt bij het herstel en de preventie van blessures.

  Om zichzelf fysiotherapeut te mogen noemen moet de fysiotherapeut eerst zijn of haar HBO- opleiding fysiotherapie afronden. Het is een bij wet beschermde titel. Fysiotherapeuten dienen te voldoen aan een aantal kwaliteitseisen en zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

  Heb ik een verwijzing nodig

  Sinds 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig om naar de fysiotherapeut te gaan. Dit heet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Wel zal er bij het eerste bezoek een korte screening plaatsvinden. Tijdens deze screening zal de fysiotherapeut u enkele vragen stellen om in te schatten of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent voor uw klachten.
  Komt u met een verwijzing van uw arts of specialist, dan kan direct worden begonnen met het onderzoeken van uw klachten. Neem in geval van verwijzing deze mee bij uw eerste afspraak.

  Onze fysiotherapeuten hebben geen contracten met de zorgverzekeraars

  Onze filosofie is dat de patiënt centraal moet staan en individueel maatwerk voor het behandelplan essentieel is. De fysiotherapeuten van VoetPortaal hebben dan ook geen contract met zorgverzekeraars over standaardtarieven en standaardbehandelingen.
  Afhankelijk van de dekking die uw zorgverzekering biedt (naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering) wordt het consult door uw verzekering geheel, gedeeltelijk of mogelijk helemaal niet vergoed.
  Wij adviseren u vooraf uw verzekeringsvoorwaarden te controleren om na te gaan of – en zoja voor welk deel – u onze behandeling vergoed krijgt. Mogelijk verlangt uw verzekering een verwijzing van een huisarts of andere arts als voorwaarde voor het mogen declareren van de kosten.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?