a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Werkwijze & onderzoek

  Bij uw eerste bezoek vragen wij u het volgende mee te nemen:

  – Een identiteitsbewijs/paspoort/rijbewijs
  – Een verwijzing van de huisarts of specialist (indien verwezen)

  Een behandeling bij VoetPortaal verloopt volgens een vaste opbouw:

  Ieder eerste bezoek zal beginnen met een anamnese/vraaggesprek om de klachten te inventariseren. Vervolgens zal de therapeut uw voeten inspecteren op bijzonderheden en de stand van uw lichaam in relatie tot uw voeten beoordelen. Onderdeel daarvan zijn een dynamische loopanalyse en een lichamelijk onderzoek om het functioneren van gewrichten en spieren in kaart te brengen.

  Houd u er rekening mee dat bij het onderzoek kleding moet worden uitgetrokken – zorg ervoor dat u ondergoed draagt waarin u zich comfortabel voelt.

  Door al deze informatie te verzamelen krijgt de fysiotherapeut een goed en uitgebreid beeld van het functioneren van uw lichaam en kan worden bepaald wat de meest geschikte behandeling voor u is.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?