a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Tarieven

  Onze Fysiotherapeuten hebben geen contracten met de zorgverzekeraars

  Onze filosofie is dat de patiënt centraal moet staan en individueel maatwerk voor het behandelplan essentieel is. De fysiotherapeuten van VoetPortaal hebben dan ook geen contract met zorgverzekeraars over standaardtarieven en standaardbehandelingen.

  Afhankelijk van de dekking die uw zorgverzekering biedt (naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering) wordt het consult door uw verzekering geheel, gedeeltelijk of mogelijk helemaal niet vergoed.

  Wij adviseren u vooraf uw verzekeringsvoorwaarden te controleren om na te gaan of – en zoja voor welk deel – u onze behandeling vergoed krijgt. Mogelijk verlangt uw verzekering een verwijzing van een huisarts of andere arts als voorwaarde voor het mogen declareren van de kosten.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?