a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Heb ik een verwijzing nodig?

  In 2011 heeft het ministerie van VWS besloten om podotherapie direct toegankelijk te maken voor patiënten. Daarmee is voor een bezoek aan de podotherapeut een verwijzing van een arts of specialist niet langer noodzakelijk.

  Wel zal er door onze podotherapeuten, die allemaal gecertificeerd zijn voor Directe Toegankelijkheid Podotherapie (DTP), bij een eerste bezoek een korte screening plaatsvinden. Tijdens deze screening zal de podotherapeut een kort onderzoek uitvoeren om vast te stellen of u bij de podotherapeut aan het juiste adres bent met uw klachten.

  Komt u met een verwijzing van uw arts of specialist, dan is dat door hen reeds vastgesteld en wordt direct begonnen met het onderzoeken van uw klachten. Neem in dat geval de verwijzing mee bij uw eerste afspraak.

  Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?