a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Het onderzoek

  Een behandeling bij de VoetPortaal Podotherapeut loopt volgens een vaste richtlijn.

  Na het vinden van het VoetPortaal locatie van uw keuze, zien we u graag verschijnen als (nieuwe) klant.

   

  Het eerste bezoek

  Bij uw eerste bezoek vragen wij u het volgende mee te nemen:

  – uw identiteitsbewijs

  – uw zorgverzekeringpas

  Mocht u daarnaast al zolen of aangepaste schoenen gebruiken of onlangs gebruikt hebben, verzoeken wij u om die ook mee te brengen.

  Om tot een goede diagnose en daarna tot een passende behandelingsvorm te komen zijn er verschillende mogelijkheden. Ieder eerste bezoek zal beginnen met een gedegen anamnesegesprek. Vervolgens zal een podotherapeut uw voet inspecteren op bijzonderheden, nagels, huid, de stand van de voet en eventueel de stand van de rest van uw lichaam in relatie tot uw voeten. Ook zal worden gekeken hoe uw voet functioneert, door onder andere te kijken hoe u loopt. Dit is nodig om zo eventuele afwijkingen te kunnen constateren. De podotherapeut zal uw voet betasten om zo pijnlijke plekken en/of afwijkingen op te sporen.

  Door al deze informatie te verzamelen krijgt de podotherapeut een goed en uitgebreid beeld hoe het met uw voetfunctie gesteld is en wat de meeste geschikte behandelingsvorm voor u zou kunnen zijn.

  Aanvullende onderzoeken kunnen zijn dat uw voeten worden beoordeeld op hun drukverdeling. Soms is er aan de slijtage (op ongebruikelijke plekken) van uw schoenen al te zien dat de drukverdeling van uw voeten niet ideaal is. Om dit zeer nauwkeurig te kunnen meten werken wij met Parocontour® (een methode voor digitale voetmeting) en RS footscan® (een moderne scan voor drukmeting van de voet). Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van echografie (MSU: Musculo Skeletal Ultrasound) als diagnostisch- en evaluatiemiddel waardoor gerichter behandeld kan worden.

  Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?