a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Sloffen bestellen

  SLOFFEN MET INGEBOUWDE STEUNZOOL

  Correctiezolen blijven in de meeste sloffen niet goed zitten omdat de slof vaak te zacht is. VoetPortaal biedt daarom de mogelijkheid om op maat gemaakte sloffen te bestellen. In de sloffen zit een aangemeten steunzool verwerkt.

  U kunt de sloffen helemaal naar eigen wens samenstellen. Er is een ruime keuze van modellen en materialen, zodat u altijd wel een model of kleur vindt die bij u past. Voor het bestellen van sloffen heeft u een consult nodig voor extra metingen van uw voet en het bepalen van de materialen.

  Bel naar onze afsprakenbalie voor meer informatie of kijk op www.slippersopmaat.nl

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?