a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Sloffen op maat bestellen

  Sloffen zijn er in vele soorten en modellen. Zoals u wel weet zijn ze niet allemaal even goed voor uw voeten. Daar hebben wij, in samenwerking met slippers op maat een oplossing voor bedacht. De sloffen op maat worden speciaal voor uw voet op maat gemaakt met een corrigerend voetbed. Zo krijgt uw voet ook in huis de correctie die nodig is. Door het aantal modellen, de vele kleuren en verschillende materialen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos voor een slof die precies bij u past.

   

  Sloffen in combinatie met de juiste behandeling

  De sloffen kunnen u het beste helpen als uw looppatroon zo optimaal mogelijk is. Hiervoor is het belangrijk dat er bij klachten een uitgebreide analyse van uw looppatroon plaatsvindt en een gedegen onderzoek. Het is belangrijk om eventuele afwijkingen hierin op te sporen en te behandelen alvorens de sloffen voor u te maken. Wanneer u de sloffen gaat dragen, heeft uw lichaam enige tijd nodig om hieraan te wennen. Dit heeft te maken met de corrigerende werking, uw lichaam past zich hierop aan.
  Om sloffen voor u te maken hebben wij een scan van uw voeten nodig. Als u eerder zolen heeft gekregen van Voetportaal is dit bij ons bekend. Mocht dit niet het geval zijn dient u een afspraak te maken voor een eerste consult.

  U kunt de sloffen eenvoudig bestellen via onze website.
  Het is ons streven om de sloffen binnen 2-4 weken af te leveren.

  Alaska

  Groenland

  IJsland

  Siberië

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?