a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Martin Jong

  Martin Jong Voetportaal PodotherapeutMartin Jong heeft de opleiding Podotherapie succesvol afgerond in 2017 bij de Fontys hogeschool in Eindhoven. Kort na het afronden van de opleiding wilde hij zowel zijn kennis over waarom bepaalde voetklachten ontstaan als behandeltherapiën uitbreiden. Zo is hij bij Voetportaal terechtgekomen waar hij met de opleiding Podotherapie Plus is begonnen. Tegerlijkertijd werkt hij als podotherapeut (plus in opleiding) bij Voetportaal bij verschillende locaties in Amsterdam en Amstelveen.

   

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?