a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Waarom kiezen voor ons Mobility team?

  Een mens kan te maken krijgen met een scala aan klachten, al dan niet in combinatie met andere klachten van het bewegingsapparaat. Voor iedere klacht is er wel een meer of minder ingrijpende behandeling of therapie mogelijk. De kans dat men daarbij verdwaalt in het aanbod van mogelijkheden is dan ook groot.
  De filosofie van podotherapeut, MSK-arts en oprichter van Rug- en VoetPortaal René Somers is, dat als je de oorzaak van een klacht weet te achterhalen en adequaat behandelt, bijna elke klacht is te verhelpen.

  Vanuit die filosofie hanteren we bij Rug- en VoetPortaal Podotherapeuten een onderscheidende benadering die zich kenmerkt door 3 kernelementen:

  1. Veel aandacht voor het vinden van de dieperliggende oorzaak van de klachten.
  2. De behandeling richt zich niet op symptoombestrijding maar op het wegnemen van de oorzaak van de klachten.
  3. Samenvoegen van kennis uit MSK-geneeskunde én podotherapie, om tot een integrale behandeling te komen.
  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?