a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Vacatures bij Voetportaal Podotherapeuten

  (Reeds vervuld)

  Ambitieuze fysiotherapeut die zich verder wil ontwikkelen in manueel en podotherapie?

  Binnenkort opent VoetPortaal in Amsterdam een geheel nieuw medisch centrum voor complete bewegingszorg. In dit centrum met alle denkbare voorzieningen werken podotherapeuten van VoetPortaal – als regisseur van de zorg – intensief samen met andere experts als een orthomanueel arts, collega podotherapeuten, fysiotherapeuten, een orthopedisch schoenmaker en medisch pedicure. Zodat elke patiënt vanuit één locatie en zonder tijdrovende doorverwijzingen, verzekerd is van de best mogelijke zorg voor zijn of haar specifieke klachten.

  Voor dit nieuwe centrum zijn wij op zoek naar een ambitieuze en leergierige fysiotherapeut die zijn of haar kennis verder wil uitbouwen richting manueel- èn podotherapie.

  De eerste 1,5 jaar bij VoetPortaal zullen uitermate intensief maar leerzaam zijn. Je werkweek zal bestaan uit 2-3 dagen zelfstandig behandelen (aanvankelijk als fysiotherapeut, geleidelijk aan ook als podotherapeut), 1 dag naar school (deeltijdstudie Podotherapie aan het Fontys in Eindhoven) en 1 dag interne opleiding in het gebruik van manueel therapeutische technieken en patiëntencommunicatie.

  Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een auto van de zaak. Wij betalen alle kosten van interne opleiding en deeltijdstudie en bieden je ook na die tijd voortdurend mogelijkheden tot het volgen van geaccrediteerde cursussen, interne bij- en nascholing en ruimte voor verdere specialisaties als bewegingsanalyse en echografie of het doen van wetenschappelijk onderzoek. Daarmee geeft werken bij VoetPortaal jou als fysiotherapeut de kans om in korte tijd unieke kennis en vaardigheden op te doen die je voor de rest van je loopbaan een grote voorsprong zullen geven ten opzichte van andere fysio- en podotherapeuten.

  Eenmaal afgestudeerd als podotherapeut bepaal je op basis van jouw voorkeuren in grote mate zelf je toekomst. Dat geldt voor de verhouding tussen fysio, manueel en podotherapeutisch behandelen, maar ook voor de keuze tussen behandelen, leiding geven of opleiden.

   

  Jouw profiel:

  • Ben je fysiotherapeut met een afgeronde opleiding HBO Fysiotherapie?
  • Ben je leergierig en wil je je graag verder ontwikkelen op het terrein van manueel en podotherapie?
  • Ben je bereid om daar de komende 1,5 jaar nog 1 dag in de week voor in de boeken te duiken?
  • Durf je verder te denken dan wat je op school geleerd heb en sta je open voor nieuwe technieken en inzichten?
  • Ben je ambitieus en wil je graag bij de besten in jouw vakgebied behoren?
  • Wil je deel uitmaken van een enthousiast multidisciplinair team?
  • Ben je daarnaast sociaal vaardig, oplossingsgericht,  flexibel en communicatief sterk?
  • Wil je meedenken over, deelnemen aan en toewerken naar een innovatief multidisciplinair medisch centrum voor complete bewegingszorg?
  • Woon je in de randstad of ben je bereid daar naar toe te verhuizen?

  Herken je jezelf in bovenstaand Voetportaal profiel?

  Dan komen we graag met je in contact!

  Stuur snel je CV met korte motivatie naar j.vanwezenbeek@voetportaal.nl en wij nemen contact met je op.

   

  Tot gauw!

  Wie zijn wij?

  VoetPortaal is dé expert op het gebied van behandeling en voorkoming van voet- of loopproblemen. Enerzijds vanwege de uitgebreide aanvullende opleiding volgens de filosofie van Voetportaal oprichter, podotherapeut, en Orthomanueel arts René Somers, anderzijds door de multidisciplinaire aanpak en kennis die Voetportaal biedt. VoetPortaal beseft als geen ander dat een voetklacht meestal niet een op zichzelf staand probleem is, maar het gevolg van een probleem dat zich vaak niet eens in de voet bevindt. Een knie, heup of bekken die invloed uitoefent op een voet of juist andersom. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het inventariseren en analyseren van de klacht en proberen inzicht te krijgen waar deze nu precies vandaan komt. Vervolgens combineren wij kennis van biomechanica en zelf ontwikkelde behandeltechnieken met technieken uit de orthomanuele geneeskunde en podotherapie om de klacht adequaat te behandelen. De behandeling richt zich dus niet op symptoombestrijding maar op het wegnemen van de oorzaak van de klachten.

  VoetPortaal is een hechte, enthousiaste partij met de ambitie om de beste oplossingen te blijven bieden voor voetklachten, nu en in de toekomst. Maar die daarnaast ook voortdurend op zoek is naar manieren om zelf nog prettiger en efficiënter te kunnen werken. We besteden verder veel aandacht aan verbinding en ontspanning binnen het Voetportaal team door middel van teamactiviteiten, zomer-BBQ en kerstdiner.

  Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?