a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

 
Aleide_Schaafsma_Voetportaal_Podotherapeuten

Aleide Schaafsma

Podotherapeut

ALEIDE SCHAAFSMA, VOETPORTAAL PODOTHERAPEUT

Aleide Schaafsma studeerde bedrijfskunde en politicologie. Na wat omzwervingen bij verschillende overheidsinstanties en een advocatenkantoor wilde ze zich toe gaan leggen op de para-medische sector en ontstond de interesse in de podotherapie. Aanleiding voor deze belangstelling was de positieve ervaring die ze als patiënte bij de Voetportaal podotherapeuten, Marije Ten Kate en Rene Somers heeft opgedaan.

Al tijdens haar studie podotherapie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven is Aleide in dienst getreden bij Voetportaal. Ze volgt momenteel de 2-jarige specialisatieopleiding bij Voetportaal Podotherapeut Plus, waarmee ze haar interesse in en de kennis van de biomechanica nog verder kan ontwikkelen.

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?