a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:
   

  Bastiaan Plomp

  Register Podoloog

  BASTIAAN PLOMP, VOETPORTAAL REGISTER PODOLOOG

  Bastiaan Plomp maakt sinds juni 2020 deel uit van het team van VoetPortaal. In 2005 is hij afgestudeerd als fysiotherapeut. Vanaf het begin is Bastiaan al geïnteresseerd geweest in de relatie tussen voeten en houding. Hij is verdergegaan met de opleiding tot registerpodoloog (afgerond in 2012) en momenteel bezig met de opleiding podotherapie. De visie van VoetPortaal, waarbij er gekeken wordt naar het totaal plaatje van voet en houding en de oorzaak van de klacht, sprak Bastiaan direct aan.

  De behandeling van klachten middels manuele technieken en correctiezolen is elke dag anders en elke dag is het fijn om mensen op deze manier te kunnen helpen.

  Bastiaan is werkzaam in Amsterdam en Breukelen.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?