a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

 
Jurjen Wedeven Voetportaal Podotherapeut

Jurjen Wedeven

Podotherapeut

JURJEN WEDEVEN, VOETPORTAAL PODOTHERAPEUT

Jurjen studeerde geneeskunde aan de VU. Na zijn kandidaats lonkte echter een andere passie, namelijk de automatisering. Een aantal jaren als ICT-er volgde. Toch bleef ook de (para)medische richting hem interesseren.

In 2010 besloot Jurjen om de opleiding tot podotherapeut te volgen. In 2013, na het behalen van zijn diploma, startte hij als podotherapeut. Dat dit een goede keuze is geweest blijkt na ieder consult. Na enige jaren ervaring kwam Jurjen in contact met de opleiding Podotherapeut Plus, waarmee hij zijn ervaring naar een hoger niveau kan tillen. Hij krijgt de kans om de nieuwste wetenschappelijke inzichten direct in praktijk te brengen.

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?