a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

   

  Keyi Burggraaff

  (Sport)Arts (MSK)

  KEYI BURGGRAAF, VOETPORTAAL (SPORT)ARTS (MSK)

  Mijn naam is Keyi Burggraaff. Ik ben MSK-arts in opleiding. Daarnaast ben ik sinds 7 jaar werkzaam als sportarts.

  Als sportarts zie ik o.a. veel overbelastingsblessures. Mijn doel is niet alleen de diagnose te stellen maar ook de onderliggende of onderhoudende oorzaak te vinden. Daarbij ging het mij meer en meer opvallen dat er functiestoornissen waren in gewrichten van de voet en enkel; die zorgen er bijvoorbeeld voor dat de voet/enkel teveel naar binnen valt bij belasting en daarmee een blessure onderhoudt. Ik besloot me hierin te verdiepen en volgde een cursus van Rene Somers. Ik was positief verrast hoeveel hij wist over precies dit onderwerp en hoe uitgebreid de behandelmogelijkheden zijn: dit is echt iets unieks wat ik nergens eerder ben tegengekomen. De stap tot het volgen van de opleiding was toen snel gezet. Sinds september 2022 ben ik o.a. bij hem in opleiding tot MSK-arts.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?