a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

   

  Nanda van der Linde

  Fysiotherapeut

  NANDA VAN DER LINDE, VOETPORTAAL FYSIOTHERAPEUT

  Ik ben Nanda van der Linde, bewegingswetenschapper, fysiotherapeut en docent aan de opleiding Fysiotherapie van de HvA. Als fysiotherapeut heb ik altijd al de interesse in de voet en de relatie van de voet met andere klachten gehad.

  In de afgelopen twee jaar ben ik me daar echt in gaan verdiepen en specialiseren. Vanwege die interesse en mijn achtergrond als bewegingswetenschapper ben ik per 1 september bij Voetportaal gestart met het opzetten en uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek naar hielspoor en de behandeling hiervan. In Spaarndam heb ik mijn eigen fysiotherapiepraktijk en ben ik gespecialiseerd in Dry Needling en Dynamic Tapen.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?