a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

 
Tim Hulleman oetportaal Podotherapeut

Tim Hulleman

Podotherapeut

TIM HULLEMAN, VOETPORTAAL PODOTHERAPEUT.

Na het behalen van zijn Bachelor’s Degree aan de Saxion Hogeschool in 2014, is Tim als podotherapeut begonnen bij Voetportaal in Amsterdam.

Tim is na zijn studie direct begonnen met de opleiding Podotherapeut Plus bij René Somers. Drs René Somers, een begrip op het gebied van podotherapie en orthomuanuele therapie, is in 2014 begonnen met voetportaal, een keten van podotherapie praktijken waar de beste voetzorg wordt gegeven.

Tim heeft als een van de eersten in 2016 deze tweejarige opleiding succesvol afgerond. Momenteel werkt Tim op de VoetPortaal vestigingen in Amsterdam, Amstelveen en Arnhem.

Hiernaast doet Tim wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van manuele therapie bij voorvoetklachten.

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?