a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Zolen bestellen

  Zijn uw zolen aan vervanging toe of zou u graag een extra paar zolen willen? Als u al bij VoetPortaal zolen heeft laten maken dan kunnen wij -op basis van de opgeslagen voetenscan- een nieuw paar zolen voor u vervaardigen.

  Daarbij is het belangrijk dat er -na het maken van uw huidige zolen- er geen ingrijpende verandering heeft plaatsgevonden wat mogelijk invloed heeft op de stand van uw voeten of het looppatroon. Bij twijfel is het aan te raden om een controleafspraak in te plannen zodat uw podotherapeut uw voeten opnieuw kan beoordelen voordat we een nieuwe zool voor u maken.

  U bespaart de consultkosten door uw extra paar zolen gemakkelijk online te bestellen voor slechts € 112,- (incl. BTW).

  U kunt de zolen bij de afsprakenbalie (Borgloonstraat 2A, Nieuw Sloten) komen ophalen. U wordt gebeld zodra de zolen voor u klaarliggen, de zolen liggen vaak binnen een week klaar. We kunnen ook  de zolen naar u opsturen. De zolen kunt u dan binnen 1-3 weken in uw brievenbus verwachten.

  De factuur ontvangt u per mail van Infomedics, deze kan u zelf doorsturen naar uw verzekering. Informatie over uw eventuele vergoeding vindt u op de pagina “tarieven”. Indien u nog vragen heeft kan u contact opnemen via 085 – 483 54 88 of stuur een e-mail naar info@voetportaal.nl.

   

  Er zijn verschillende opties:

  Herhaalpaar zolen: u krijgt de zolen zoals u uw huidige zolen gewend bent.

  Sportzolen: deze zool is bij uitstek geschikt voor sportactiviteiten en zorgt voor wat meer demping.

  Getailleerde zolen: sommige schoenen zijn wat smaller/getailleerd waardoor de zool niet mooi plat in de schoen kan liggen. In dit geval kunnen we de zool voor u tailleren. Ook bepaalde sporten maken gebruik van getailleerde schoenen. Denk hierbij aan voetbal, rugby en schaatsen.

  Halve/kortere zolen: heeft u schoenen met aan de voorzijde weinig ruimte (bijvoorbeeld puntige schoenen) dan kunnen wij een verkort zoolmodel voor u maken.

  Gegevens om in te vullen:

   Volledige naam (verplicht)

   Geboortedatum (verplicht)

   Email (verplicht)

   Straat (verplicht)

   Huisnummer (verplicht)

   Postcode (verplicht)

   Plaats (verplicht)

   Soort zolen (verplicht)

   Aantal paar zolen

   Verzenden/Ophalen (verplicht)

   Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?