a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

Voetportaal podotherapeuten Arnhem

Voetportaal podotherapie praktijk Arnhem

Eind 2017 hebben wij als VoetPortaal de praktijk van podotherapeut Frank van Lochem in Arnhem overgenomen om de continuering daarvan te borgen. Omdat we niet in het gezondheidscentrum aan de van Maerlantstraat mochten blijven hebben wij deze praktijk ondergebracht in een prachtig nieuwe locatie in gezondheidscentrum “Het Gulden Hart” aan de Bakenbergseweg 72 in Arnhem-Noord.

Omdat wij als VoetPortaal onze basis hebben in de regio Amsterdam, en wij ons op deze regio verder willen concentreren, hebben wij onlangs besloten om een lokale collega te zoeken die onze praktijk op de bestaande locatie in Arnhem wil overnemen. En dat is gelukt!

 

Overname

Per 14 april 2020 dragen wij officieel ons patiëntenbestand met groot vertrouwen over aan Praktijk voor podotherapie Mouchart, een bekende naam in Arnhem.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze praktijk uw in de toekomst, op de voor u vertrouwde locatie, zal kunnen voorzien van professionele en patiëntgerichte zorg op een hoog niveau (deze praktijk is recentelijk beoordeeld met een praktijkkeurmerk van maar liefst een 9,9).

 

Uw gegevens

Met de overname van uw gegevens is het team van Praktijk voor podotherapie Mouchart in staat u in de toekomst te benaderen en blijft uw dossier bewaard én beschikbaar voor toekomstige behandelingen. De medewerkers staan voor u klaar!

 

In verband met de bescherming van uw persoonsgegevens (AVG) stellen wij u vooraf in de gelegenheid aan te geven indien u akkoord gaat met het overdragen van uw (medische) gegevens aan Praktijk voor Podotherapie Mouchart.

 

U kunt uw keuze binnen 6 weken per email aan ons doorgeven:

 

A – U gaat akkoord met de overname van uw gegevens

U kunt uw akkoord (voorzien van volledige naam én geboortedatum) per email richten tot:

akkoord.voetportaal@gmail.com

 

 

B – U gaat niet akkoord met de overname van uw gegevens

U kunt uw bezwaar (voorzien van volledige naam én geboortedatum) per email richten tot:

ikmaakbezwaar.voetportaal@gmail.com

 

 

Tot slot

Mede namens onze behandelend podotherapeuten wil ik u tot slot bedanken voor het vertrouwen in onze praktijk in de afgelopen jaren!

 

Met vriendelijke groet,

Drs. R. Somers, arts, podotherapeut

 

Wilt u graag een nieuwe afspraak inplannen? Dat kan!

Voor toekomstige afspraken belt u voortaan met : 026-4465959.

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?