a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Voetportaal podotherapeuten Breukelen

  Voetportaal podotherapie praktijk Breukelen

  Bij VoetPortaal podotherapeuten zijn we er van overtuigd dat niets binnen het functioneren ‘los’ gezien kan worden van de mens in zijn geheel. En geloven wij dat als je de oorzaak van een klacht weet te achterhalen en adequaat behandelt, bijna elke klacht is te verhelpen.

  Vanuit deze filosofie kijken onze podotherapeuten op geheel eigen wijze naar een patiënt. We beseffen dat een voetklacht meestal niet een op zichzelf staand probleem is, maar het gevolg van een probleem dat zich vaak niet eens in de voet bevindt. We inventariseren de klacht en proberen inzicht te krijgen waar deze klacht vandaan komt. We kijken dus niet alleen naar de symptomen, maar doen ook een stapje terug om te kijken naar het complete lichaam. Hoe een knie, heup of bekken invloed kan uitoefenen op een voet en vice versa.  En passen daar onze behandeling op aan.

  Bekijk hieronder onze podotherapie praktijk in Breukelen:

  Gezondheidscentrum Breukelen

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?