a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Rugklachten

  Rugklachten

  Bij rugklachten ervaart u pijn of ander ongemak zoals vermoeidheid of stijfheid aan de rug

  Rugklachten is een veelvoorkomend probleem dat een grote invloed kan hebben op het dagelijks functioneren. Sommige mensen hebben eenmalig pijn in hun rug, terwijl anderen chronische rugklachten ervaren. Pijn in de rug kan zich geleidelijk ontwikkelen, maar kan ook plotseling ontstaan. Rugpijn die plotseling ontstaat wordt ook wel spit/lumbago genoemd.

  De rugklachten bevinden zich in de meeste gevallen in de onderrug. De rug is één van de belangrijkste onderdelen van ons bewegingsapparaat. Niet verrassend dus dat veel mensen met hevige rugpijn hierdoor niet meer kunnen functioneren. Voorkom dat uw rugklachten uw functioneren belemmeren en plan direct een afspraak in met één van onze therapeuten!

   

  Behandeling bij VoetPortaal

  Bij VoetPortaal onderzoeken we of uw rugklachten te maken heeft met een afwijkend loop- en bewegingspatroon. We zullen factoren zoals de voetstand, schoeisel en een mogelijk beenlengteverschil in kaart brengen

  Alle therapeuten en orthomanuele artsen van VoetPortaal zijn ervaren in het toepassen van manuele technieken welke de klachten vaak al direct verlichting geven. Aanvullende behandelingen, zoals op maat gemaakte correctiezolen, ondersteunen en stimuleren het effect van de manuele therapie.

  Rugklachten
  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?