a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Slippers / Sandalen bestellen

  Slippers/ sandalen met ingebouwde steunzool

  Correctiezolen blijven in de meeste open schoenen niet goed zitten. VoetPortaal biedt daarom de mogelijkheid om op maat gemaakte slippers/sandalen te bestellen. In de slippers/sandalen zit een aangemeten steunzool verwerkt.

  U kunt de slipper of sandaal helemaal naar eigen wens samenstellen. Er is een ruime keuze van modellen en materialen, zodat u altijd wel een model of kleur vindt die bij u past. Voor het bestellen van slippers/sandalen heeft u een consult nodig voor extra metingen van uw voet en het bepalen van de materialen.

  U kunt de slippers/sandalen eenvoudig bestellen via onze website.
  Het is ons streven om de slipper/sandalen binnen 2-4 weken af te leveren.

  Bali

  Bonaire

  Corfu

  Corsica

  Curacao

  Florida

  Hawai

  Ibiza

  Kos

  Kreta

  Majorca

  Malediven

  Malta

  Rhodos

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?