a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  VoetPortaal  >  Klachten   >  Sportklachten: een blessure remt gauw uw plezier en ook de prestaties

  Sportklachten: een blessure remt gauw uw plezier en ook de prestaties

  Sporten is gezond maar sportklachten niet! Een sporter is intensief bezig en dat stelt hoge eisen aan de belastbaarheid van het lichaam. Tijdens de opleiding Podotherapeut Plus die alle podotherapeuten bij VoetPortaal volgen of gevolgd hebben, wordt hier dieper op ingegaan. Wij kijken naar het lichaam als geheel. Gezocht wordt naar de oorzaak van de klacht. Deze kan vanuit de voet, de knie, dan wel de heup voortkomen.
  Een voet beweegt nooit alleen, maar maakt onderdeel uit van de bewegingsketen. Een blokkade en/of storing in deze bewegingsketen kan elders klachten geven. Zo kan een ‘overpronerende’ voet (platvoet) tijdens het hardlopen de oorzaak zijn van een knieblessure. De podotherapeut van VoetPortaal bekijkt de gehele bewegingsketen en zoekt naar de oorzaak van het probleem. Met de juiste behandeling bent u snel weer pijnvrij aan het hardlopen.

  Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?