a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Vacature Podotherapeut: onderscheid je van de rest als afgestudeerde podotherapeut

  Vacature Podotherapeut: onderscheid je van de rest als afgestudeerde podotherapeut

  Enthusiast - afgestudeerd - ambitieusBen jij die ambitieuze afgestudeerde podotherapeut die een meer dan gemiddelde mooie carrière voor ogen heeft? Dan zoeken wij jou! Voetportaal podotherapeuten biedt, als enige, de unieke kans om in twee jaar tijd een Podotherapeut-plus te worden. Dé gelegenheid om je als podotherapeut positief te onderscheiden in een sterk groeiende en veranderende markt.

  De functie: meteen al eigen verantwoordelijkheid met de expertise van ons team achter je

  Je functioneert als zelfstandig podotherapeut, met alle verantwoordelijkheden van dien. Maar je doet meer: stapsgewijs en onder begeleiding van een arts of een Podotherapeut-plus ga je jezelf professioneel verbreden en verdiepen. Je wordt, tijdens het traject om Podotherapeut-plus te worden, onder andere getraind in biomechanica met manueel therapie, nagelchirurgie en omgaan met CAD/CAM-technologie voor zolen en (orthopedische) schoenen. Zo bouw je, naast de nodige werkervaring, ook een schat aan extra kennis en vaardigheden op, die zeer waardevol zal zijn voor de rest van je carrière. Je krijgt de gelegenheid om samen te werken met, en diverse cursussen te volgen bij, de allerbeste mensen uit de branche, en zo wordt het mogelijk om je podotherapeutische diensten naar een aanzienlijk hoger niveau te tillen.

  Je profiel: afgerond HBO Podotherapie

  Heb je een afgeronde opleiding HBO Podotherapie en ben je proactief, klantgericht, nauwkeurig, vrolijk, flexibel en communicatief sterk, dan ben jij de podotherapeut die we zoeken!

  Wat mag je van Voetportaal Podotherapeuten verwachten?

  Een prima salaris, een pakket van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de opleiding voor Podotherapeut-plus. Daarnaast maak je deel uit van een hecht team met een positieve onderlinge sfeer.

   

  Over Voetportaal Podotherapeuten

  Team Voetportaal

  Ben jij de nieuwe podotherapeut in ons team?

  Voetportaal is een jonge, ambitieuze en ondernemende organisatie met een team van enthousiaste collega’s. We hebben locaties in Amsterdam, Amstelveen, Almelo, Breukelen en Den Haag.  We kijken op een geheel eigen wijze naar een patiënt; we inventariseren de klacht en proberen inzicht te krijgen in waar deze klacht vandaan komt. We kijken dus niet naar de symptomen alleen. Bij het onderzoeken van de klacht(en) doen we eerst een stap terug en kijken we naar het lichaam als geheel. Hoe een knie, heup of bekken invloed kan uitoefenen op een voet en vice versa.

  Interesse?

  Met vragen kun je een bericht sturen naar  J.Plaggenburg@voetportaal.nl
  Voor algemene informatie over Voetportaal kun je terecht op onze website www.voetportaal.nl en informatie over Podotherapeut-plus kun je terugvinden op: www.podotherapeutplus.nl

  Podotherapeut-plus -Eerste stap naar klachtenvrij bewegen in je carrière.

   

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?