a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Vacature Fysiotherapeut:

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN FYSIOTHERAPEUT, MAAR NIET ZOMAAR IEDEREEN...

  Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut:

  • die zijn/haar kennis wilt verbreden.
  • die in zijn/haar behandeling soms iets mist.
  • die het belangrijk vindt om de oorzaak van de klachten te achterhalen en deze te behandelen.
  • die verder durft te kijken dan zijn eigen vakgebied.
  • het leuk vindt om mee te denken over vernieuwing in de praktijk.
  • met affiniteit voor manuele therapie.

  WIE ZIJN WIJ?

  Voetportaal/Rugportaal is een praktijk waarin fysiotherapeuten, MSK-artsen en podotherapeuten samen naar de klachten van de patiënten kijken en zo tot de beste oplossing komen. Wij hebben locaties in Amsterdam, Amstelveen en Breukelen.
  Wij behandelen allerlei verschillende houdings- en bewegingsklachten in het gehele lichaam. Wij zijn ervan overtuigd dat de voeten hierbij een belangrijke rol spelen. Bij elke behandeling wordt er gekeken naar de samenhang tussen de verschillende delen van het lichaam. Zo kan het zijn dat iemand met schouderklachten (in eerste instantie) aan het bekken wordt behandeld om de schouderklacht onder controle te krijgen.

  Binnen onze praktijk krijg je altijd een interne opleiding om beter de samenhang te begrijpen tussen de voet en de rest van het lichaam.
  Bij ons is manuele therapie onze basis waarbij wij de mogelijkheid hebben om een zool te maken welke complementair is geworden aan de therapie.
  Wij zoeken naar de oorzaak van de klachten en niet slechts naar de symptomen zoals je op school hebt geleerd. Wij streven altijd naar een duurzame oplossing van de klachten.

  En ja…… we hebben een hecht, leuk team, waar veel kansen worden geboden, we een goed salaris bieden en alle secundaire voorwaarden goed geregeld zijn. Maar is dat niet overal?

  We leiden MSK-artsen op tot manuele specialisten, podotherapeuten tot podotherapeut-plus en geven fysiotherapeuten de kans om zich in beide disciplines extra te bekwamen.

  NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

  Denk jij dat je in dit profiel past? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via r.somers@voetportaal.nl of stuur een WhatsAppbericht naar 0650262067. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om te kijken of we bij elkaar passen.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?