a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Vacature Podotherapeut:

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN PODOTHERAPEUT, MAAR NIET ZOMAAR IEDEREEN...

  Wij zijn niet op zoek naar een podotherapeut die:

  • tevreden is met zijn huidige niveau
  • zich alleen wilt richten op voeten
  • zich alleen wilt richten op het maken van zolen
  • te ver uit de buurt woont
  • niet in een multidisciplinair team kan werken

  WIE ZIJN WIJ?

  • Voetportaal/Rugportaal is een praktijk waarin podotherapeuten, MSK-artsen en fysiotherapeuten samen naar de klachten van de patiënten kijken en zo tot de beste oplossing komen. Wij hebben locaties in Amsterdam, Amstelveen en Breukelen.
  • Binnen onze praktijk krijg je altijd een interne opleiding om beter de samenhang te begrijpen tussen de voet en de rest van het lichaam.
  • Binnen onze praktijk is manuele therapie onze basis waardoor de zool slechts complementair is geworden aan de therapie.
  • Wij zoeken naar de oorzaak van de klachten en niet slechts naar de symptomen zoals je op school hebt geleerd. Wij streven altijd naar een duurzame oplossing van de klachten.

  En ja…… we hebben een hecht, leuk team, waar veel kansen worden geboden, we een goed salaris bieden en alle secundaire voorwaarden goed geregeld zijn. Maar is dat niet overal? We leiden MSK-artsen op tot manuele specialisten, podotherapeuten tot podotherapeut-plus en geven fysiotherapeuten de kans om zich in beide disciplines extra te bekwamen.

  NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

  Denk jij dat je in dit profiel past? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via r.somers@voetportaal.nl of stuur een WhatsAppbericht naar 0650262067. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om te kijken of we bij elkaar passen.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?