a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Vacature receptioniste

  Ben jij die enthousiaste en servicegerichte receptioniste die bij ons “Medisch Centrum Willemsparkweg” in Amsterdam de zelfstandige praktijken wil ondersteunen?

  Dan zoeken we jou!

  DE FUNCTIE:

  Binnen ons Medisch Centrum zijn verschillende zelfstandige praktijken gevestigd en wij zoeken hiervoor een enthousiaste en servicegerichte receptionist(e). De belangrijkste taken zijn het beantwoorden van de telefoon, het beheer van de agenda’s en het ontvangen van de patiënten.

  De functie kan worden uitgebreid met één dag bij VoetPortaal voor het coördineren van de Diabeteszorg. Dit is een administratieve functie op de locatie Borgloonstraat, Amsterdam.

  JE PROFIEL:

  Je bent enthousiast, klantvriendelijk en nauwkeurig. Naast beheersing van de Nederlandse taal is het ook belangrijk om goed Engels te kunnen spreken.

  WANNEER?

  Vrijdag en donderdag op de locatie Willemsparkweg 48. De werktijden zijn van 08:45- 15:30 en het is belangrijk dat je kunt invallen bij ziekte of vakantie van collega’s.

  INTERESSE?

  Heb je interesse of heb je vragen? Stuur een mail naar: c.rottschafer@voetportaal.nl

   

  OVER VOETPORTAAL PODOTHERAPEUTEN

  VoetPortaal is een jonge, ambitieuze en ondernemende organisatie met een team van enthousiaste collega’s en kantoorhoudend in Amsterdam. We hebben ruim locaties in Amstelveen, Amsterdam en Breukelen. We kijken op een geheel eigen wijze naar een patiënt. We inventariseren elke klacht en proberen vooral inzicht te krijgen in waar deze klacht nu eigenlijk vandaan komt. Daarbij kijken we verder dan de symptomen alleen. We doen eerst een stapje terug en kijken naar het lichaam als geheel. Hoe kan een knie, heup of bekken invloed uitoefenen op een voet en vice versa? Vervolgens richten we de behandeling niet op symptoombestrijding maar op het wegnemen van de oorzaak van de klachten, waarbij manueel therapie als wezenlijk onderdeel van die behandeling wordt gebruikt.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?