a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Vacature Receptioniste

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE EN SERVICE GERICHTE RECEPTIONISTE!

  Ben jij die enthousiaste en service gerichte receptioniste die bij ons Medisch Centrum Willemsparkweg in Amsterdam de zelfstandige praktijken wil ondersteunen? Dan zoeken we jou!

  De funtie

  Binnen ons Medisch Centrum zijn verschillende zelfstandige praktijken gevestigd en wij zoeken een enthousiaste en service gerichte receptioniste (m/v). Het beantwoorden van de telefoon, agendabeheer en het ontvangen van patiënten zullen je belangrijkste taken zijn.

  Je profiel

  Enthousiast, klantvriendelijk en nauwkeurig zijn de belangrijkste eigenschappen die we zoeken. Naast de Nederlandse taal is het belangrijk dat je een goede beheersing van de Engelse taal hebt en je hebt een vaste plek in ons team.

  Wanneer?

  Je werktijden zijn van 08:45-15:30 en het is belangrijk dat je kunt invallen bij ziekte en vakantie van collega’s.

  Interesse?

  Stuur een mail naar: c.rottschafer@voetportaal.nl

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?