a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Vergoedingen

  Vergoedingen Podotherapie

  De meeste zorgverzekeraars vergoeden een behandeling podotherapie vanuit de aanvullende pakketten. Indien u aanvullend verzekerd bent voor podotherapie gaan de kosten niet ten koste van uw eigen risico.

  Wij adviseren u om uw zorgverzekering voor het consult te controleren. Raadpleeg uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar bij vragen.

  Het is ook mogelijk om te kijken op de website van de vereniging van podotherapeuten:  Vergoedingenoverzicht

  Vergoedingen Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde (MSK-arts)

  In het overzicht zijn de vergoedingen voor de diensten van de Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde (MSK-arts) uit de aanvullende verzekering verzameld.

  Download het overzicht 2024

  Download het overzicht 2023

  Download het overzicht 2022

  Download het overzicht 2021

  Infomedics

  Als u een behandeling van de (podo)therapeut heeft gehad ontvangt u per mail een nota vanuit Infomedics. Indien uw e-mailadres niet bij ons bekend is zal de rekening van Infomedics naar uw huisadres worden gestuurd per post.

  Nadat u deze heeft voldaan kunt u de nota declareren bij uw zorgverzekeraar.

   

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?