a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

Vergoedingen

Vergoedingen Podotherapie

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een behandeling podotherapie vanuit de aanvullende pakketten. De kosten van podotherapie gaan daarom niet ten koste van uw eigen risico, maar om daar zeker van te zijn is het verstandig om uw verzekering hierover vooraf te controleren. Raadpleeg uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Het is ook mogelijk om te kijken op de website van de vereniging van podotherapeuten:  https://www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht

Vergoedingen Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde (MSK-arts)

In het overzicht zijn de vergoedingen voor de diensten van de Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde (MSK-arts) uit de aanvullende verzekering verzameld.

Download het overzicht 2020

Als u een behandeling van de podotherapeut heeft gehad zal er een nota vanuit Famed naar uw huisadres worden verstuurd. Nadat u deze heeft voldaan kunt u de nota declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over deze vergoeding/declaratie verwijzen wij naar hun uitleg in onderstaande folders:

(NEDERLANDS)
(ENGELS)
(POOLS)
(TURKS)

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?