a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Geschiedenis Voetportaal

  Bijna elke voetklacht is te behandelen

  Mag ik mij aan u voorstellen, mijn naam is René Somers, Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde(MSK)  en (sport)Podotherapeut.

  Nadat ik mijn opleiding tot Podotherapeut met goed gevolg had afgerond en ik in de praktijk mensen ging behandelen, moest ik de conclusie trekken dat de opleiding podotherapie mij een te beperkt inzicht gaf op de vraag : hoe kun je de oorzaak achterhalen van het ontstaan van voetklachten.

  Ik heb de visie dat ongeacht de klacht de mens als 1 geheel dient te worden bekeken en als je dat doet dan kun je de oorzaak van voetklacht (en) achterhalen en adequater behandelen.

  Ik ben geneeskunde gaan studeren, zodat ik inzicht zou krijgen in de werking van het menselijk lichaam, daarna  om nog meer verdieping te krijgen, heb ik de opleiding Arts Musculoskeletale geneeskunde afgerond. Al deze  kennis waarmee ik daarna aan de slag kon ben ik gaan toepassen op de behandeling van de houdings- en bewegingsklachten. Maar de voet ben ik nooit uit het oog verloren. In de loop van de tijd heb ik zelf onderzoeks- en behandeltechnieken ontwikkeld om nog betere en snellere resultaten te ontwikkelen bij mijn patiënten.

  Het goed luisteren naar de patiënten, de kennis hebben de werking tussen de spieren en gewrichten te kunnen beoordelen naar normaal of afwijkend, het kunnen toepassen van manuele technieken  (voet, enkel, knie, heup en rugklachten) en  op basis van al die informatie de beste behandeling kunnen aanbieden, dat is waar we naar streven!

  De behandeling van een klachten is voor ons, VoetPortaal therapeuten, oorzaak en gevolg in beeld brengen, samenwerken met (para)medische specialisten (huisarts, oefentherapeut, orthopedie), toepassen van manuele technieken om uiteindelijk  de beste behandeling te kunnen aanbieden.

  Vanuit mijn overtuiging dat vrijwel elke voetklacht te behandelen is en ik deze visie  wil uitdragen, ben ik in 2011 begonnen met het geven van een 2- jarige opleiding: Podotherapeut Plus. Het ontwikkelen van nw inzichten is één, maar het uitdragen daarvan vind ik minstens zo belangrijk.

  Van alle VoetPortaal podotherapeuten wordt verwacht dat zij de zoektocht naar de oplossing aangaan en dat zij zich verdiepen in de methoden van diagnostisch onderzoek, het toepassen van o.a. manuele technieken waarin ze worden opgeleid binnen de opleiding tot Podotherapeut Plus en vooral…. goed luisteren naar hoe de patiënt zijn voetklacht ‘ervaart’ !

  Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?