a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Voor wie is podotherapie bedoeld?

  Eigenlijk is iedereen met pijnklachten of moeilijkheden aan zijn voeten, of ontstaan vanuit zijn voeten, aan het juiste adres bij de podotherapeut. Dus ook mensen met klachten van heup, rug of knie. Van jong tot oud, en van sporters tot mensen die juist moeite hebben met lopen.

  Daarnaast is podotherapie er ook voor huid- en nagelproblemen, bij risicovoeten (in het geval van chronische ziekten als diabetes en reuma), mensen met sportblessures en bij diagnostiek en (preventie) advies.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?