a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Hoe maak ik een afspraak bij een Voetportaal podotherapeut?

  Hoe maak ik een afspraak bij een Voetportaal podotherapeut?

  Centrale afspraken balie:
  U heeft de mogelijkheid telefonisch een afspraak in de agenda van de behandelaar te plannen, neemt u dan contact op met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488

  Online Agenda:
  U heeft ook de mogelijkheid om via de website een online afspraak in te plannen:

  Eerste Afspraak
  Voor het plannen van een 1ste afspraak  bij de behandelaar of op de locatie van uw keuze klikt u op de gele balk “ Afspraak maken’, achtereen volgens klikt u op  ‘ik wil een eerste afspraak’ selecteer daarna of u op behandelaar of locatie /postcode wilt zoeken of kies voor de 1ste mogelijkheid voor de 1ste afspraak.

   

   

  Vervolg afspraak
  Voor het maken van een vervolg afspraak heeft u inlog gegevens nodig, deze kunt u per mail  info@voetportaal.nl  bij ons aanvragen of telefonisch 085-4835488.  Met uw inlogcodes komt u vervolgens in uw persoonlijke dossier, aan de linkerzijde ziet u een aantal icoontjes en het onderste icoontje toont u de behandelaar waar u reeds onder behandeling bent, u krijgt direct de mogelijkheid een afspraak in te plannen in zijn/haar agenda.

  Hoe weet ik of mijn online ingeplande afspraak goed is gelukt
  Nadat u de datum en tijd heeft geselecteerd en op ‘registreer afspraak’ heeft  geklikt ontvangt u een automatisch verstuurd mailbericht waarin wordt aangegeven dat uw afspraak wordt bevestigd. Ook sturen wij 2 dagen voor de geplande afspraak een herinneringsmail, graag attenderen wij u erop dat deze berichten door sommige providers als spam worden gezien en daarom geblokkeerd, mocht u geen mail ontvangen laat het ons dan weten. Wij proberen ten alle tijden zorg te dragen dat de mails goed bij u aankomen, dit is een service die wij u graag aanbieden. U behoudt als degene die de afspraak heeft ingepland wel de verantwoordelijkheid om de afspraak na te komen of te annuleren.

  Ik wil een afspraak afzeggen
  U kunt uw afspraak telefonisch afzeggen/annuleren gedurende kantoortijden ( 9.00-17.00 uur),  een ingesproken bericht achterlaten buiten kantoortijden, per mail of via uw online account (dit kan alleen bij vervolg afspraken).
  Omdat een geplande afspraak met zich meebrengt dat er tijd voor u wordt gereserveerd vragen wij u om de afspraak minimaal 24 uur van te voren te annuleren, dit geeft ons en anderen de mogelijkheid de opengevallen tijd te benutten voor een nieuwe afspraak.

  Ik wil een andere locatie en/of behandelaar
  U bent vrij om bij de behandelaar waar u reeds onder behandeling staat een andere locatie te kiezen.

  Diabetische Voetzorg
  Heeft u van uw huisarts een verwijsbrief gekregen omdat u mogelijk in aanmerking komt voor de vergoeding  Diabetische Voetzorg  dan gelden voor dit type afspraak afwijkende tijden, neemt u daarvoor contact op met onze
  centrale afsprakenbalie : 085-4835488.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?