a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  GRATIS bewegingscheck in de maanden januari en februari 2020

  Heeft u een voet- of loopprobleem, maar twijfelt u of podotherapie voor u een oplossing kan bieden? Maak dan snel een afspraak voor een gratis bewegingscheck bij VoetPortaal.

  • Dat kan elke werkdag in ons nieuwe Expertisecentrum Borgloonstraat 2a in Amsterdam (Nieuw-Sloten).
  • Dat kan elke dinsdag en vrijdag in Gezondheidscentrum Breukelen, Straatweg 179A in Breukelen.
  • Dat kan elke maandag in Medisch Centrum Amstelveen, Burgemeester Haspelslaan 131 in Amstelveen

  Tijdens deze bewegingscheck beoordeelt een ervaren therapeut uw voetstand en looppatroon en bespreekt wat daarbij de relatie is met uw specifieke klacht. Op basis van zijn of haar bevindingen krijgt u een advies over de voor u meest geschikte behandelmethode.

  Spelregels:

  • De bewegingscheck is gratis en geheel vrijblijvend. U bent niet verplicht om een vervolgafspraak te maken.
  • De bewegingscheck is geen behandeling. Het betreft een korte inventarisatie van uw klacht en een advies over de beste behandeling daarvan (max. 15 minuten per cliënt).
  • De bewegingscheck is niet geschikt voor controle bij klachten die reeds bij ons onder behandeling zijn, een second opinion of acute trauma’s. Voor deze klachten verwijzen wij u graag naar onze reguliere consults.
  • De bewegingscheck geldt alleen voor (voor VoetPortaal) niet bestaande cliënten.
  • Indien na de bewegingscheck opvolging zal besloten worden door de cliënt, zal er een intake (eerste) consult ingepland worden.

  Voor het maken van een afspraak voor een gratis bewegingscheck kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer  085 – 483 54 88. Vermeld daarbij s.v.p. duidelijk dat het gaat om de gratis bewegingscheck.

   

  Let op: Per dag is er slechts een beperkt aantal afspraakmogelijkheden voor een Gratis Bewegingscheck en op is helaas op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?