a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Echografie binnen podotherapie

  Echografie van de voet

  Echografie van de voet toepassen binnen de podotherapie is vrij nieuw. U kent vast wel het gebruik van de echografie bij zwangere vrouwen en bij het onderzoek van bijvoorbeeld de onderbuik of het hart. Ook andere weefsels kunnen onderzocht worden met een echoapparaat. Het onderzoek van spieren, pezen, slijmbeurzen, gewrichtsbanden en kapsels door middel van een echo is vaak minder bekend maar kan interessante inzichten geven in uw klachtenbeeld.

  Echografie bij VoetPortaal

  Afhankelijk van uw blessure kan een echo ondersteunend zijn in het stellen van een diagnose of het evalueren van zooltherapie. De therapeuten van VoetPortaal hebben een speciale opleiding gehad voor het uitvoeren en beoordelen van echografie. In samenspraak met u bespreken we vervolgens een behandelplan om u blijvend van uw klachten af te helpen.

  Waar kan de echografie voor gebruikt worden?

  Spieren: scheuren, littekens en kalkneerslag.
  Pezen: scheuren, ontstekingen en kalkneerslag.
  Slijmbeurzen: ontstekingen, vochtcollectie en kalkneerslag.
  Gewrichtsbanden: scheuren en verdikkingen.
  Kapsels: ontstekingen, scheuren en verdikkingen.
  Kraakbeen: schade, defecten en dikte.
  Zenuwen: ligging in tunnels bijvoorbeeld bij de carpale tunnel van de voet.
  Botten: losse botfragmenten, breuken, indeukingen en groeischijven.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?