a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

 

Emma Loontjens

Fysiotherapeut en podoloog

EMMA LOONTJENS, VOETPORTAAL FYSIOTHERAPEUT EN PODOLOOG

Emma Loontjens heeft in 2018 jaar studie tot Fysiotherapeut succesvol afgerond aan de hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Al tijdens haar studie kwam ze in aanraking met de orthomanuele manier om een rug te behandelen. Dit wekte direct veel interesse op. Sinds oktober 2019 is ze daarom bij Voetportaal begonnen en krijgt hiervoor begeleiding van MSK-arts en (Sport)podotherapeut) René Somers. In mei 2020 is zij binnen Voetportaal begonnen aan haar opleiding Podotherapie aan de hogeschool Fontys te Eindhoven. Zij wordt daardoor intern begeleidt en krijgt daardoor ook direct de opleiding tot Podotherapeut-Plus.  Ook Emma probeert door integratie  van Podotherapie, manuele therapie en fysiotherapie de ideale behandelcombinatie voor patiënten te ontwikkelen. Emma is werkzaam in Amsterdam en Breukelen.

U kunt bij Emma terecht voor voet- en voet gerelateerde klachten en voor rug behandelingen.

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?