a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

   

  Emma Loontjens

  Fysiotherapeut en podoloog

  EMMA LOONTJENS, VOETPORTAAL PODOLOOG EN FYSIOTHERAPEUT
  BIG nummer: 69924620304

  Mijn naam is Emma Loontjens en ik ben werkzaam bij VoetPortaal als podoloog en fysiotherapeut.

  Met VoetPortaal ben ik zelf voor het eerst in aanraking gekomen als patiënt met een voetklacht. Al bij de eerste behandeling raakte ik erg onder de indruk van de grondige manier van werken. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik nu zelf werkzaam ben bij VoetPortaal.

  Na in 2018 de opleiding tot fysiotherapeut te hebben afgerond heb ik op meerdere plekken met een erg diverse patiëntengroep gewerkt. Ik heb het gevoel nooit uitgeleerd te zijn en wil me graag blijven ontwikkelen en bijscholen. Voor een goede behandeling van klachten moet naar het “totaalplaatje”, worden gekeken. Hiervoor is een veelzijdige kennis van grote waarde.

  Om deze reden heb ik de opleiding podoloog – Plus afgerond. Dit is tweejarige een opleiding voor verdere verdieping in de diagnostiek en manuele therapie.

  Door goed te luisteren naar wat u vertelt en vervolgens mijn kennis vanuit de fysiotherapie te combineren met de manuele therapie en podotherapie probeer ik uw klachten zo goed mogelijk te behandelen.

  U kunt bij mij terecht voor voet- en voetgerelateerde klachten zoals rugpijn en schouderpijn en kinderklachten zoals hielpijn en kniepijn.

  Emma is werkzaam op locatie Nieuw Sloten

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?