a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

   

  Luuc de Koning

  Arts (MSK)

  LUUC DE KONING, VOETPORTAAL ARTS MUSCULOSKELETALE GENEESKUNDE (MSK)
  BIG: 29035664501

  Vanuit zijn orthopedische achtergrond is Luuc na een periode in de bedrijfsgeneeskunde te hebben gewerkt, geïnteresseerd geraakt in de OrthoManuele en Muskuloskeletale Geneeskunde, waarmee sporters en niet-sporters geholpen worden om hun lichaam optimaal en pijnvrij te kunnen laten bewegen.

  De samenwerking en kennisdeling met podotherapie en fysiotherapie geven bij het werken als MSK-arts bij VoetPortaal een belangrijke extra dimensie als het gaat om zorg voor het hele beweegketen.

  Luuc is werkzaam in Nieuw Sloten Amsterdam West.

  Ik werk op woensdag in Amsterdam West

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?