a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Marieke Goossens

  Podotherapeut en kinderpodotherapeut

  MARIEKE GOOSSENS

  Hoi ik ben Marieke,

  Tijdens mijn basisopleiding ben ik al bij Voetportaal gekomen. Toendertijd als stagiair, later als voltijd medewerker. Tijdens mijn stage kwam ik er al achter dat de werkwijze van Voetportaal verschilt met deze van de gewone podotherapiepraktijken. Er is veel meer diepgang en de analyse van waar klachten vandaan komen is veel uitgebreider.  Om dit beter te leren heb ik na mijn opleiding het Podotherapie-Plus traject bij Voetportaal gevolgd. Dit is een combinatie van podotherapie en  (orhto)manuele geneeskunde voor de voeten en benen.

  Hiernaast voer ik nagelresecties met fenol uit. Dit is het verwijderen van ingroeiende teennagels. Om zo -terugkerende- ingroeiende nagels te verhelpen.
  Omdat ik het voorkomen en verhelpen van klachten bij kinderen op jonge leeftijd al erg belangrijk vindt heb ik besloten om de opleiding tot kinderpodotherapeut te volgen. Hierbij heb ik veel over de ontwikkeling en de groei van het kind geleerd.  Maar meest belangrijk hoe we problemen kunnen voorkomen en genezen.

  In 2019 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en in 2023 heb ik daarbij mijn specialisatie tot kinderpodotherapeut succesvol afgerond.

  Komt u bij mij in de praktijk voor uw of uw kinderen hun voet- en voetgerelateerde klachten?

  Ik ben werkzaam op de locatie Amsterdam Oost en locatie Amsterdam Nieuw-Sloten

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?