a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  Marieke Goossens

  Podotherapeut

  MARIEKE GOOSSENS

  Marieke Goossens heeft in 2019 haar opleiding Podotherapie succesvol afgerond aan de hogeschool Saxion te Enschede. Al tijdens haar afstuderen was Marieke bij Voetportaal aanwezig als stagiaire. Toen al merkte ze dat de werkwijze van Voetportaal verschilt van gewone podotherapiepraktijken. Er was veel meer diepgang en de analyse waar klachten vandaan komen is veel uitgebreider. Om de aanvullende therapieën goed onder de knie te krijgen, is zij binnen voetportaal begonnen aan de Podotherapie-Plus opleiding. Hiernaast specialiseert zij zich in kleine chirurgische nagel ingrepen. Marieke is werkzaam op verschillende locaties in Amsterdam en Amstelveen.

  U kunt bij Marieke terecht voor alle uw voet- en voet gerelateerde klachten en voor kleine chirurgische nagel ingrepen.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?