a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Secretariaat

 

  Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

   

  Martin Jong

  Podotherapeut

  MARTIN JONG, VOETPORTAAL PODOTHERAPEUT

  Martin is afgestudeerd Podotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven in 2017. Al snel na het afstuderen wilde hij meer weten over de echte onderliggende oorzaak van voetklachten. Zo kwam hij kort na de opleiding in Eindhoven bij Voetportaal Mobility team en heeft de interne opleiding tot Podotherapeut Plus in 2019 afgerond.

  Met de gecombineerde kennis van Podotherapie en Orthomanueel geneeskunde (voor de onderste extremiteit) gaat hij op zoek naar de oorzaak van uw klacht en probeert de best mogelijk behandeling toe te passen.

  Hij werkt op diverse locaties in Amsterdam en Amstelveen waar ook de samenwerking met Fysiotherapeuten binnen het team heel prettig is.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?