a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

 
Martin Jong Voetportaal Podotherapeut

Martin Jong

Podotherapeut

MARTIN JONG, VOETPORTAAL PODOTHERAPEUT

Martin Jong heeft in 2017 de opleiding Podotherapeut succesvol afgerond aan de hogeschool Fontys te Eindhoven. Al direct na het afronden van de opleiding wilde hij zowel zijn kennis over het ontstaan van voet- en voet gerelateerde klachten en verschillende behandel therapieën uitbreiden. Hiervoor vond hij binnen Voetportaal de juiste plek. De interne Podotherapie Plus opleiding heeft hij inmiddels met succes afgerond. Martin is op verschillende locaties in Amsterdam en Amstelveen werkzaam.

U kunt bij Martin terecht voor alle uw voet- en voet gerelateerde klachten.

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?