a

Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

+ 31 (0)85 - 483 54 88

info@voetportaal.nl
Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

Meest recente berichten

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Centrale Afsprakenbalie

085 - 483 54 88

Lokaal tarief

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
  • ONLINE: Bij VoetPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

 
René Somers Voetportaal Podotherapeut

René Somers

Podotherapeut, Arts (MSK)

RENÉ SOMERS, VOETPORTAAL (SPORT)PODOTHERAPEUT EN ARTS MUSCULOSKELETALE GENEESKUNDE (MSK)

Nadat René Somers in 1993, in de praktijk mensen podotherapeutisch ging behandelen werd het hem duidelijk dat de opleiding een te beperkt inzicht heeft gegeven op de vraag: hoe kun je de oorzaak achterhalen van het ontstaan van voetklachten.

Hij is geneeskunde gaan studeren omdat hij meende zo meer inzicht te krijgen in alle facetten van het menselijk lichaam en haar falen. Dit leidde tot een verdere verdieping in oorzaak en gevolg van in dit geval de voetklachten. Toch zijn er nog steeds veel vraagtekens blijven bestaan. Dat kan ook niet anders want alle klachten zijn verschillend net als de mensen van elkaar verschillen. ”Iedereen zal moeten worden onderzocht en behandeld op die manier die voor hem/haar het beste resultaat oplevert”.

“Ik stel niet alleen hoge eisen aan mezelf maar ook aan de podotherapeuten die zich bij Voetportaal Podotherapeuten willen aansluiten, ik verwacht van hen dat zij ook die zoektocht naar de oplossing willen aangaan en dat zij zich verdiepen in de methoden van diagnostisch onderzoek, het toepassen van o.a. manuele technieken waarin ik hen opleid binnen de opleiding tot Podotherapeut Plus”.

Het werd René wel duidelijk, dat voetklachten niet alleen van uit de voet opgelost konden worden, maar dat ze onderdeel zijn van het gehele lichaam. Hij heeft de praktijk dan ook uitgebreid naar behandeling van het gehele lichaam. Door de integratie van podotherapie, manuele therapie en fysiotherapie ziet hij het succes van de behandelingen sterk toenemen zowel in snelheid van herstel maar ook in duurzaamheid. Om hier meer kennis over te krijgen, heeft hij gezorgd dat er wetenschappelijk onderzoek kan worden verricht binnen de praktijk.

Wilt u graag terug gebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?